kyykky_LILA_DSC09940.jpg-me

Tässä ohjaamani ryh­mä­lii­kun­ta­tun­nit


Järvenpään voimistelijat

Maanantaisin etänä:

Kuntomix 18-19

https://www.voimistelijat.com/


Mäntsälän voimistelijat

Keskiviikkoisin:

Zumba 18–19, Core ja venyttely 19-20

http://www.mant­sa­lan­voi­mis­te­li­jat.fi 


Forever Lahti

 Perjantaisin:

https://www.foreverclub.fi/toimipisteet/lahti/


Harjula opisto

Torstaisin:

https://www.opistopalvelut.fi/harjula/


Lahden naisvoimistelijat

Tiistaisin:

treeni 11.15-12.15, lempeä flowjooga 19-20

perjantaisin:

liikkuvat ladyt 16-17, suomitanssi 17-18

Tans­sil­li­set tunnit

Zumba

Tanssia lattarirytmeihin sekä tuttuihin pop ja rock kappaleisiin koreografioituna, vain taivas on rajana! Vauhtia, iloa, letkeitä lanteita ja hikeä takuulla!

Rumbita

DanceRumbita tunnit koostuvat flamencon ryhdikkyydestä, salsan ilosta sekä itämaisesta kauneudesta ja sensuellista olemuksesta. Fuerte tunneilla keskitytään lihaskuntoon tanssin avulla, päästä varpaisiin.

Kuntolattarit

Lattaritanssien perusteita tarkemmin. Mitä on salsa tai cha cha cha? Entä merengue tai samba? Näiltä tunneilta löydät näihin rytmeihin vastauksen, ilolla ja vauhdilla varustettuna!

Burleski

Naisellisuutta hakeva tanssimuoto, tunneilla haetaan oman kehon tuntemusta ja hallintaa nauttien naisellisista eleistä. Tunnit ovat tanssitunteja paljain jaloin, unohdetaan tasselit ja puuhkat.

Lavis

Lavis- lavatanssijumppa! Suomalaiseen musiikkiin koreografiat, humpan, jenkan, salsan ja vaikka polkan tahtiin. HIki pintaan ja hymy huulille, tällä tunnilla on varmasti hauskaa!

Li­has­kun­to tunnit

Äijätreeni

Miehille suunnattu lihaskunto harjoittelu. Koko kropalle suunnattuja harjoitteita pienvälineitä hyödyntäen. Lihaskunto paranee ja olo kohenee, lämmittelyä ja venyttelyä unohtamatta. 

Toiminnallinen harjoittelu 

Toiminnallisilla harjoituksilla avataan kehoa ja laajennetaan liikeratoja,venyttelyllä haetaan kropalle pituutta; eli vetreänä työpäivään!! Sopii hyvin tyhy päiville.

Bodytreenit

Lämmittelyjen jälkeen tehdään liikesarjoja, joista jokaisessa sarjassa käydään läpi kehon eri lihasryhmiä. Kohentaa kehonhallintaa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Loppuvenyttelyjä unohtamatta.

M.A.X.

Koko kehon intensiteevinen harjoittelu. Treenin kesto vain 30min steppilautaa käyttäen. Tehostaa verenkierto- ja hepenottoelimistön toimintaa, koordinaatiokykyä, kestävyyttä ja rasva-aineenvaihduntaa. Tehokas ja mukaansa tempava treeni.

Pound

Pound tunnilla välineenä rumpukapuloita muistuttavat Ripsticksit joilla rytmitetään tuntia musiikin tahtiin. Tunnin liikkeissä vaikutteena joogan ja pilateksen asennot. Tunti kehittää koordinaatiota etenkin käsille ja huomaamatta tulee tehtyä satoja kyykkyjä vain pitämällä hauskaa! Varaa oma tuntisi vaikka kaveriporukalle ja tehdään teistä kaikista rokkitähtiä!

Huoltavat tunnit

Yoga Flow

Rentouttavaa liikettä keholle ja mielelle, haastaen kuitenkin myös lihastyöskentelyä ja kestävyyttä. Tunti hujahtaa hetkessä liikkeestä toiseen ja huomaat kuinka kehon notkeus ja tasapaino kehittyy ja mieli rentoutuu. Liikkeissä vietetään aina hetki jolloin lihastyöskentely korostuu.

Asahi

Terveysliikuntaa itämaisin vivahtein. Tunnilla käydään liikkein läpi mm niska-hartia aluetta sekä selän liikeratoja. Sopii hyvin palauttavaksi liikunnaksi.

FullVinyasa

Joogatunti jossa liike pysyy yllä hengityksen tahdissa. Mukaansa vievänn musiikin avulla hengitysrytmissä on helppo pysyä ja liikkeisiin on mukava keskittyä. Hyvä tunti kiireen keskellä pysäyttämään ja keskittymään tähän hetkeen jopa meditatiivisesti.

Yinjooga

Yinjoogassa rentoudutaan liikkeisiin, asanoihin, pidemmäksi aikaa, jolloin keho pääsee rentoutumaan ja syventymään venytyksiin. Yin on rauhallista ja rentouttavaa joogaa.

Lempeä flow joooga

Lempeällä flow tunnilla liikutaan hengityksen tahtiin ja omaa kehoa kuunnellen ja löytäen variaatio liikkeeseen omalle keholle sopivaksi. Tunti sopii kaikille jotka haluavat pehmeää liikettä kehoon, lisätä liikkuvuutta ja rentouttaa hermostoa.

mMSNRZvaiCU-me
AI­NUT­LAA­TUI­NEN TILAISUUS!

Tau­ko­jump­papal­ve­lu

Taukojumppapalvelu toimii Whatsapp-palvelun kautta.

Saat päivittäin lyhyen 5–6 min jumpan suoraan puhelimeesi ja näin se on helppo suorittaa päätteen äärellä. Välineitä et tarvitse.

Taukojumpalla on hyvät vaikutukset terveyteen: verenkierto tehostuu, jumitukset vähenee, mieli virkistyy ja työteho voi parantua.

Nappaa siis itsellesi hyvinvointia edistävä asia!

Hinta palvelulle 25 €/kk 

Laita viestiä ja kysy lisää: 0407430861

Hinnat alkaen

25 €

/kk

1615969069244_161688609_1440405766290973_6169378760910829732_o.jpg-me

Anne Jääs­ke­läi­nen

TREENILO

+358 040 743 0861

anne@treenilo.fi

treenilo_logo_valko.png-me

© 2021. Treenilo. All Rights Reserved.