Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Personal Training

Aina ei itse tiedä mitä tehdä tai treeniin kaipaa tukea, sitä varten on saatavilla henkilökohtaista valmennusta. Liikunnan tulee maistua mukavalta ja tuntua hyvältä, välillä omia rajojaan haastaen ja näin onnistumisia kokien. Rakennetaan juuri sinulle sopiva treeni, sinun tarpeitasi vastaava paketti.

Oli tavoitteesi iso taikka pieni, älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Valmiit treenipaketit

Kaikkiin paketteihin sisältyy alku- ja loppukuntotesti, treeniohjelmat, kausisuunnitelma, puhelin- ja sähköpostituki valmennuksen ajan. Hinnat sisältävät alv:n. Muokattaisiinko sinulle sopiva ohjelma? Ohjelma voidaan tehdä kotiin taikka kuntosalille.

Starttipaketti      (200€)
Kolmen tapaamisen paketilla pääset alkuun.                                                                                                                                                                             Saat sinulle räätälöidyn ohjelman jota opit myös soveltamaan.                                                                                                                                                

Potkua Puntille     (300€)
Paketti sisältää viisi tapaamista, jokainen tapaaminen laaditaan tavoitteesi mukaisesti.
Saat tavoitteisiin sopivan treeniohjelman.

Energiaa Elämään     (590€)
Kymmenellä tapaamisella päästään jo pitkälle, sopii elämäntapamuutosta ajetteleville ja henkilöille jotka haluavat jaksamista arkeen.
Treeniohjelmaa päivitetään matkan varrella tarpeen mukaan

Iloinen Elämäntapamuutos    (990€)

Erittäin hyvä paketti elämäntapamuutoksiin, jolloin voidaan tapaamiset sopia jopa vuodeksi.                                                                                 Elämäntapamuutos on hidas prosessi ja tuki on helpottava tekijä. Paketti sisältää 20 tapaamista.

Ohjelman laadinta     (80€)
Ravintoneuvonta, saliohjelma, treeniohjelma kotiin