Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

voihan viuhka

Lisätty 24.06.2020

 

Muutaman mutkan kautta tuli tutuksi viuhkakauppa, ja posti kuljetti ovelle testiin pari erilaista kokeiluun.

 

Mitä kaikea voikaan tehdä aidolla espanjalaisella viuhkalla?

Tosiaan, viuhkakauppa ja viuhkakauppias Anna Haaranen tarjoaa aitoja espanjalaisia puusta ja kankaasta valmistettuja viuhkoja. Materiaali takaa kestävyyden ja viuhkan heiluttelu tuo mukavaa viilennystä mm helteeseen. Viuhkat ovat myös kauniita, esteettisesti silmää miellyttäviä helteen helpotuksia. Espanjaksi viuhka on abanico.

Flamencotanssissa käytetään isoja, näyttäviä viuhkoja. Testiin sain kauniin punaisen, pilkullisen viuhkan. Pitäisiköhän ottaa flamenco uudeksi lajiksi?

Muutama viuhka oli kaunista koristekuvioitua puuta, pitsimäistä kuviointia. Tällaiset viuhkat sopivat kesähelteillä tapahtuviin juhliin, kuten häihin, valmistujaisiin tai syntymäpäiville. Miksipä ei vaikka ihan morsiamelle.

Viuhkan liehuttelu tuo mukavaa ilmavirtaa, mutta samalla myös pieni nopea käden liikehdintä voi tuoda helpotusta stressiin ja jännitykseen.

Kuinkas tuota viuhkaa sitten saa näppärästi avattua ja suljettua? No, ota kiinni peukalolla ja etusormella viuhkan ensimmäisestä säikeestä kiinni, niin että viuhka lepää kämmenpohjalla. Siitä kevyellä heilautuksella vasemmalle (joko eteesi tai hieman itseä kohden) ja käännä viuhka eteesi pienellä ranne liikkeellä ja siitä vain heiluttelemaan!

Sulkeminen taas tapahtuu napakalla ranneliikkeellä oikealle ja tarvittaessa painetaan peukalolla viuhka kunnolla kiinni.

 

 

Nyt nappaamaan helpotukset helteeseen tai kesän juhliin täältä: viuhkakauppa.fi 

 

  Anne  ♥