Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Neurosonic

Lisätty 15.10.2019

Mulla oli kaksi viikkoa testissä neurosonic-patja, matalataajuus värähtelyä tuottava patja joka rentouttaa, palauttaa tai aktivoi hermostoa. Tää oli erittäin mielenkiintoinen ja antoisa kokemus ja kiitos tästä yhteistyöstä kuuluu Mieli&oivalluksen Maria Rautavalle, hänen kauttaan patjaa voi ottaa vuokralle.

 

 

 

Mutta asiaan, eli mitä tästä koin ja sain:

Maria toimitti patjan mulle ja opasti käyttöön henkilökohtaisesti ja siitä lähdin ohjeiden mukaan testailemaan

Patjassa on kolme eri vaihtoehtoa: rentoutus, aktivointi ja palautuminen, ja jokainen ohjelma sopii eri tilanteisiin ja hetkiin päivässä.

Rentoutus oli eniten käyttämäni ohjelma. Ohjelma pituuksia löytyy 10, 10, 25 ja 39min. Rentoutus sopii päivän päätteeksi mm helpottamaan unta. Pidemmissä ohjelmissa pääsin jopa horrostilaan tai pieneen torkahdukseen. Itse käytin tätä ohjelmaa lähes joka ilta jumppien jälkeen ennen iltapalaa.

Aktivointia käytin toiseksi eniten, muutaman kerran ihan jo aamusta nostamaan vireystilaa päivän ohjelmia varten, välillä otin tämän ohjelman aamutuntien jälkeen ylläpitämään virkeää oloa myös loppupäiväksi. Aktivointi ohjelmia on kestoltaan 12 ja 24min.

Palautumisohjelma oli käytössä kaikista vähiten, koin ehkä omalla kohdallani ongelmaksi sen keston, ohjelmat kun olivat 37 ja 41min. Päivällä ei vain oikein löytynyt tälläiseen pysähtymiseen liikenevää aikaa. Viikonloppuna ja jos ilta tunteja ei ollut, palautumiseen oli aikaa.

No mitäpä huomasin tämän kahden viikon aikana?

Ainakin mulle ominainen päiväväsähtäminen ja päiväunen tarve jäi pois. Olin siis todella pirteä tämän kaksi viikkoa. Vaikka herätyskellon soidessa vielä väsytti, niin sängystä päästyä olo ei ollut nuutunut, vaan hyvin levännyt. Nukahtaminen iltaisin oli helppoa ja uni tuli todella nopeasti.

Huomasin myös jo viikon jälkeen miten ajatus kulki paremmin, teki mieli keksiä uusia juttuja ja rästihommia sai tehtyä pienissäkin väleissä, missä normaalisti vain oli ja lepäsi eikä jaksanut aloittaa.

Eli paljon pieniä juttuja muuttui mitä ei aikaisemmin edes ajatellut.

 

 

Lisäksi tämä kokeilu osottautui mun ja meidän kissan omaksi pieneksi hetkeksi. Kissa kapusi vain muutamia kertoja lukuunottamatta mun vatsan päälle nukkumaan. Lopulta kissa tuli jo patjan viereen odottamaan kun näki mun tekevän valmisteluita.

Joten mun kokeilulla voin lämpimästi suositella tätä kaikille. Pienikin hetki palautumista kiireen keskellä voi tehdä ihmeitä ja oma hyvinvointi on jotain mihin kannattaa panostaa.

Jos siis kiinnostuit niin kysyä voit lisää joko minulta tai ottaa suoraan yhteyttä Mieli & Oivalluksen Mariaan mielioivallus@gmail.com, p. 050 4065 986

 

Itse varmasti tulen vuokraamaan tätä jatkossakin, tulokset oli niin hyvät!

 

                                                    Anne  ♥