Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan

Lisätty 17.06.2020

Korona vei keväältä hommat,

mutta yrittäjäähän ei lannisteta, yrittäjä yrittää ja löytää polkunsa.

Tämä erikoinen kevät on tuonut eteen kaikenlaista uutta, ja mihin se johtaa tulevaisuudessa, se jää nähtäväksi...

Koronan ansiosta, tai takia, olen joutunut paljon siirtämään hommia nettiin. Kiireellä väsäsin facebookiin zumba ryhmän, johon tulikin mukavasti osallistujia. Lisäksi löysin zoom- kanavan jonka kautta lähdin pitämään online puolituntisia. Alkuun tuntui todella hassulta höpötellä koneelle ja miettiä mitähän siellä ruutujen toisella puolen tapahtuu, mutta koska ohjaamishaluni oli niin voimakas, alkukankeuden jälkeenhän zoomjumpista tuli uusi normaali

Ensi viikolla pidän toistaiseksi viimeiset zoomit, mutta heinäkuun aikana kehittelen kuukausimaksullisen ryhmän, jossa voit osallistua livetunnille tai katsoa tallenteen jälkikäteen miten omaan aikatauluusi sopii. Miltä kuulostaisi?

Kesäkuun alusta pääsi taas 'oikeisiin' ohjauksiin ulkojumppien merkeissä! Innostuneena ja samalla jännittyneenä pitkän tauon jälkeen. Sattumusten kautta törmäsin myös Riina Raskuseen, liikunta- ja tapahtumayrittäjään, LimeEvents ky, ja väsäsimmekin pystyyn Lähiliikuntaa Lahdessa- kampanjan  kesäkuuksi. Ajan kuluessa selviää, mitä kaikkea Riinan kanssa saadaankaan aikaiseksi

Lisäksi ideana on herännyt lähteä luomaan verkkokurssia ihmisille jotka eivät ole vielä löytäneet liikuntaa osaksi arkeaan, mutta tämän kehittelyyn menee vielä tovi aikaa..

Toukokuussa alkoi myös muutama koulutus, yrittäjille suunnattu Bisnesvirittämö joka on jo loppusuoralla sekä Heartful yogaopettajakoulutus, josta ensi keväänä olisin valmis.

Ja huh nyt kun toivottavasti syksyn liikuntaryhmät ja pt-ohjaukset lähtisi sovitusti taas käyntiin, niin kaiken tämän yhteen saattaminen tuntuu tässä vaiheessa tällä helteen pehmentämällä päällä aika palapeliltä.

 

Eli täällä ollaan mieli virkeänä ja pää täynnä ideoita valmiina tulevaan, pysythän sinäkin mukana menossa?!

 

Anne