Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

M.A.X.

Lisätty 31.03.2019

 

Taas on tovi vierähtänyt edellisestä postauksesta, kiire kun ei lopu tekemällä.

Viime viikonloppuna tuli taas käytyä koulutuksessa ja nyt tuntirepertuaarista löytyy myös M.A.X. tunti :)

M.A.X. tunnista itsellä oli kokemusta yhden tunnin ja tuon helmikuisen karisma keikan verran. Siitäpä sitten innostuin niin että kun kysyttiin josko koulutukseen lähtisin niin ei tarvinnut jäädä pohtimaan, vastaus oli ehdottomasti kyllä!

Koulutus oli Lahdessa, joten matkakaan ei ollut hidaste. 7 tunnin päivän jälkeen olin kyllä aivan puhki, mutta täynnä intoa, tää on just mun tyyliin sopiva konsepti :) Meillä oli myös mukava neljän hengen pieni porukka koulutettavana joten päivästä sai myös tehokkaasti kaiken irti.

No mitä on M.A.X. ? Se on 30 minuutin tunti jossa kolmesta liikkeestä muodostuu yksi sarja. Sarja tehdään kahteen kertaan ja jokaista liikettä suoritetaan 45 sekuntia. Yhdessä sarjassa on liike keskivartalolle, jaloille sekä sykettä nostava cardio-osuus. Välineenä tunnilla tarvitaan vain step-lauta sekä pyyhe.

Tunti on todella tehokas ja hauska, mukaansatempaava musiikki on itselle tärkeää ja tässä se toteutuu hyvin. Hiki tulee, mutta hymy pysyy huulilla. Ja keho polttaa energiaa vielä jopa tunnin verran treenin jälkeen. 

Suosittelen kokeilemaan jos läheltä tällainen tunti löytyy, ainakin suurelta osalta Forever- saleilta löytyy.

 

 

                        Anne ♥