Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Liikkuvuus 5kk

Lisätty 26.10.2020

Onpas aikaa kun viimeksi blogia päivitellyt, sen verran ollut kiirettä. Paljon on siis tapahtunut ja kirjailen tänne kunhan ehdin. Liikkuvuustreenaaminenkin oli tauolla syyskuussa... mutta nyt taas mennään!

Pitkä jakso takana ja viimeistä kuukautta kohti. Syyskuussa treenit jäi kokonaan väliin, sen verran oli työkiirettä ettei vain aikaa löytynyt paneutua näihin. Toki alkujakson liikkeet on iskostunut jo niin selkärankaan, että joitakin tekee päivittäin ihan huomaamatta, ja joitakin liikkeitä olen jopa hyödyntänyt omilla tunneillani. Eli ihan tekemättä treenit ei jääneet, ne oli vain varioituja juttuja jotka sopi sen hetkiseen tilanteeseen.

Lokakuu meni taas tehden treenejä ohjatusti. Viidennen kuukauden teemana oli rentoutuminen. Liikkeet oli paljon heiluttelua ja ravistelua sekä joogatyylistä avausta. Lisäksi kuukauden lisätehtävät olivat palautumiseen suunniteltuja. Todella hyvä kuukausi siis itsellekin.

Erityisesti lisätehtävistä jäi mieleen tehtävä jossa piti vain seistä paikallaan, laittaa kello hälyttämään 5min päähän ja vain seistä tekemättä mitään. Alkuun olin varma ettei tää tuu kohdallani onnistumaan, mutta positiivinen yllätys kun alun hankaluuksien jälkeen keho rauhottui ja kello pirahti soimaan yllättävän nopeasti. Ja olo tän jälkeen oli ajatuksissa jotenkin kirkas, ihan kuin kovalevy olisi putsattu.

Ihan niin tiiviisti en treenejä ole saanut tehtyä kuin haluaisin, mutta oman parhaani tähän tilanteeseen olen tehnyt ja se riittää. Hieman epäilen että en saavuta tavoite spagaattia kuukauden päästä, mutta katsotaan.... lähtötilanne on nyt tämä:

Kaikin puolin olen kyllä tähän valmennukseen ollut tyytyväinen, Jarno Härkösellä on kyllä hyvä tietotaito kehosta ja sen liikuttamisesta. Voin lämpimästi suositella tätä ihan jokaiselle, vaikka vain 1kk jaksoa josta saat paljon hyötyä kehon liikkuvuuteen, teit sitten fyysistä työtä taikka istut päivät toimistossa koneella.

 

 

Anne  ♥