Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Liikkuvuus 2kk

Lisätty 29.06.2020

Nyt on jo kaksi kuukautta (8viikkoa) Kotivalmennus.fi liikkuvuustreenejä takana.

Mitä kaikkea on tapahtunut tässä ajassa, siitä pohdintaa tässä.

Ensimmäinen kuukausi meni todella säntillisesti, oli hyvin aikaa töiden puolesta ja kelit oli hyvät. Pari viime viikkoa on taas ollut hieman itsensä patistamista, ihan jo kuumien kelien takia ei jaksaisi tehdä ylimääräistä ja kesäkuussa työtkin on lähteneet vauhdilla käyntiin.

Kevyitä viikkoja on helppo noudattaa, olen paljon hyödyntänyt liikkeitä omien jumppien lämmittelyissä, jolloin tulee samslla tehtyä ja hoidettua työt. Raskaan ja keskiraskaan viikon ohjelmat on tullut tehtyä, mutta itse olisin kaivannut 2 treenin sijaan myös sitä kolmatta, mikä jäi kiireisiin ja helteisiin vedoten tekemättä.

Ahkerasti on siis tullut tehtyä edelleen, vaikkei ihan sillä intensiteetillä mitä itseltäni vaadin.

No onko sitten tapahtunut muutoksia?

Olen oppinut tiedostamaan omat ongelma-alueeni liikkuvuuden kannalta, esimerkiksi lonkan sisäkierto on haastava ja sisäreisien venyvyys on heikkoa. Useissa eteen taivutusta vaativissa liikkeissä, sisäreidet kiristävät ensimmäisenä. Myös olkapään kierto on melko niukkaa, mutta erityisesti tämän olen huomannut paranttuneen treenien aikana.

Kuvissa näkyy 2kk sitten otetut ja tilanne nyt muutamissa liikkeissä, ja viimeisessä kuva liikkeestä jossa tälllä hetkellä liikkuvuus loppuu kesken (näissä toivottavasti parannusta seuraavan 8 viikon aikana).

Treenit on olleet monipuolisia, olen tykännyt tosi paljon. Jarno Härkönen ohjaa todella selkeästi ja kannustaa siihen omaan parhaaseen. Nyt on siis jo 1/3 takana 6kk treeneistä ja vielä on hyvin aikaa kehittyä, pitäisiköhän ottaa tavoitteeksi se spagaatti...?

 

Anne ♥