Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kesäharrastuksia

Lisätty 23.06.2019

Kesä on aikaa kun työrintamalla hiljenee ja koska silloin jää energiaa ja aikaa käytettäväksi, niin on kiva keksiä kaikenlaista uutta aktiviteettia.

Tänä kesänä se on melonta!

Jo viime kesänä, kun oli niin lämmintä, kaikenlainen vesiaktiviteetti houkutteli. Vuoden verran asia on ollut mielessä hautumassa ja viimein päädyttiin avopuolison kanssa hommaamaan ilmatäytteinen kahden hengen kanootti.

Yhden hengen kanootteja näkyi myynnissä jo viime vuonna, mutta jotenkin se ei tuntunut omalta jutulta soudella yksin ulapalla. Niinpä internettiä tutkailtua löytyi kahdelle hengelle suunnattu kanootti.

Hieman jännitti minkälainen tämä tuote mahtaa olla, onko tarpeeksi tukeva ja luotettava vai ihan pilipalipeli? Ja hyväksihän se onneksi koitui!

Kelit on ollut tänäkin kesänä hyvät ja aina kun on ollut aikaa ja mahdollisuutta niin on kaivettu kanootti vesille. Siinäkin mielessä hyvä investointi että tää mahtuu pieneen kasaan ja kantolaukkuun, jolloin se on helppo ottaa mukaan mihin vain. Täyttäminen on nopeaa ja samoin tyhjääminen, eli ei ollut hukka ostos.

Toistaiseksi on tehty melontaretkiä tutussa vesijärven ympäristössä, muutamia pieniä saaria käyty tutkimassa ja löydetty aivan ihana paikka eväsretkelle! Niin mukavaa ajan vietettä kuin voi olla, oon ollu ihan innoissani!

 

 

 

 

Jaahas, se olis vapaa päivä ja aurinko paistaa... pitäisiköhän suunnata vesille??? ;)

 

                    

                                Anne