Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Keikka tunnelmia

Lisätty 08.09.2019

 

Kovasti on kirjoittelut taas jääneet, mutta nyt oli taas sen verran hauska keikka että pakko jakaa fiiliksiä!

Vuosi sitten samassa paikassa päätin kauden ulkojumpat, ja perinne sai jatkoa :)

Lauantai päivä ja autoon pakattu musat, mankat ja saunomisvälineet, matka kohti Nurmijärveä ja Sääksiä. Perillä mua oli vastassa joukko iloisia karavaanareita ja heidän 'Sääksin säpinät'- tapahtuma.

Vuosi sitten olin pitämässä tunnin verran Lavista ja silloin keli oli aivan mahtava, oli todella lämmin, aurinko paistoi ja fiilis oli mahtava kun rantahiekalla humpan tahtiin tanssailtiin!

Paikka oli yhtä upea kuin vuosi sitten, keli uhkaavasti sateinen , mutta ei se menoa haitannut. Lämmin tuli silti! Vuosi sitten suosion saanut lavis sai jatkoa, puolen tunnin mittaisella osiolla, lisäksi sain hieman erikoisemman pyynnön ohjelmatarjonnasta. Nimittäin Fortnite liikkeitä haluttiin opetella,

No itsellehän tuo Fortnite ei vielä sanonut mitään joten piti alkaa selvitellä että mistä ihmeestä on kyse ja mitä kummaa mun pitäisi tehdä... Google oli mulle tässä selvitys työssä avain asemassa ja sainkin hieman käsitystä mistä on kyse, nimittäin Fortnite-pelissä on erilaisia tanssiliikkeitä ja niitä selvitellen sain kuin sainkin koreografian aikaiseksi, ja tadaa; asiakkaalle oli rakennettu Fortnite-tanssitunti!

Osallistujia oli niin lapsista vanhempaan väkeen, niin miehiä kuin naisia ja hauskaahan meillä oli! Nyt flossaus sujuu ainakin suurinpiirtein myös niiltä mummoilta ja mummeilta jotka olivat mukana.

Pieni sadekuuro saatiin niskaan mutta sekin päästiin teltan alle suojaan ja muuvit jatkui.

Kaiken päätteeksi sain jäädä saunomaan ja tulihan sitä uimassakin käytyä, tän kesän viimeisen kerran. Ja ei taaskaan huono päätös tän kesän mahtaville ulkojumpille ♥

 

 

Anne ♥

ps. istasta löytyy myös videopätkää!

instagram.com/treenilo