Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Karisma

Lisätty 12.02.2019

Viime viikko huipentui hauskaan keikkaan lauantaina 9.2, kun Lahdessa kauppakeskus Karismassa vietettiin hyvän olon päivää.

Forever kuntoklubi oli mukana menossa ja itse pääsin mukaan edustamaan ryhmäliikuntaa jumppanäytöksessä.

Erityiset tapahtumat tuo perushommiin pientä kipinää. oli sitten kyse pienestä tai isosta tapahtumasta niin hommaan joutuu paneutumaan hieman erilailla. Ja samalla vatsanpohjan täyttää perhoset, mukava pieni jännitys ja kutkutus.

Niin oli nytkin kun kolmen hengen poppoolla pistettiin edustaen Foreverin ryhmäliikunta tarjontaa.

Meillä oli kymmenen minuutin kooste kolmesta eri tunnista. Ensimmäisenä vuorossa oli M.A.X. tunti, joka keskittyy alavartalon ja keskivartalon lihasten hallintaan ja kehitämiseen. Lihaskuntotunti siis kyseessä jossa hyödynnetään step-lautaa.

Sen jälkeen vuorossa oli Budofunk, itämaisiin lajeihin perustuva tunti, tai chistä taistelulajeihin. Näytöksessä pistettiin taistellen nyrkit heiluen ja hauskaa oli ja hiki tuli :)

Näytös päätettiin YogaFlow:hun eli yksi jooga muodoista, jossa liikkeet, asanat, soljutetaan liukuvaksi kokonaisuudeksi.

Monipuolinen kokonaisuus ja tuntitarjonnassa löytyy vaikka ja mitä myös lisää.

Tapahtumassa oli myös paljon tunnettuja esiintyjiä, kuten Jutta Larm (Gustafsberg) ja Hanna Partanen sekä Laulaja Eini. Ja vaikka itse sanonkin niin kyllä me vietiin showlamme potti kotiin :D

 

Superhauska kokemus, taas yhtä rikkaampana ja lähtisin uudestaankin jos vaan tilaisuus tulee!

 

 

 

Anne  ♥