Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogan lumoissa

Lisätty 18.05.2019

Joskus muutamia vuosia sitten sain suosituksen yogaia-sivustosta jossa sain ensi kosketuksen jooga maailmaan. Silloin innostuin kokeilemaan yin-joogaa joka oli hyvin rauhallista ja hengityspainotteista ja syvävenyttelyä vastaavaa. Koin sen tasapainottavaksi muodoksi liikkua tanssin ja salilla käymisen vastapainoksi.

Aloin sen myötä myös pitää silloiselle työporukalle venyttelytunteja jotka oli zumban lisäksi tyky-toimintaa kyseiselle työyhteisölle.

Joogavenyttelyä pidin foreverillä kesällä 2017 ja nyt kun viime syksynä pääsin kouluttautumaan YogaFlow- ohjaajaksi niin voin sanoa että kyllä jooga on asettunut yhdeksi mun lemppariliikuntamuodoksi.

Rakastan oloa tunnin jälkeen ja tunnin aikana haastavienkin liikkeiden kohdalla tunnin rauhasta ja harmoniasta. Lisäksi jo näinkin lyhyellä harjoittelulla huomaa selkeästi miten oma liikkuvuus ja tasapaino on kehittynyt.

Joogasta on tullut myös laji jota tulee kotona tehtyä yhdessä puolison kanssa, se on helppoa tehdä missä välissä vain kun kaipaa kehon ja mielen tasapainoa. Näitä liikkeitä ja liikeratoja on tullut hyödynnettyä myös taukoliikuntaa ohjatessa.

Tämä on mahdollisesti laji jota tulee opiskeltua jossain välissä lisää, se jääköön tavoitteeksi tulevaisuuteen.

Tulevana kesänä Foreverin puistojumpalla pidän myös muutaman YogaFlow- tunnin,

kiva päästä kokeilemaan tätä myös ulkona.

 

Lämpimästi suosittelen kaikkia kokeilemaan, joten eikun etsimään lähimpiä liikuntapaikkoja!

 

 

 

                        Anne ♥